HTML

Berliner

Blog Berlinről, Németországról és néha majd a currywurstról is. Napi sajtószemle és egy csomó minden a híreken túlról. Nena-klipeket közreadni nem fogunk, Hape Kerkelingről lehet szó. Rajongj értünk Facebookon!

Lájkolj!

Mit gondolnak a németek Magyarországról? #1

2009.12.08. 15:06 bukovics

Aki ezen a héten válaszol:
Barbara Oertel, a taz Kelet-Európáért felelős külpolitikai szerkesztője.

Szerintem semmit. Az emberek többsége semmit nem tud róla, és nem is érdekli. Ezek az emberek elmennek nyaralni a Fekete-tenger partjára, csak mert az ott nagyon olcsó: 500 euróért két hét jár egy négycsillagos szállodában. Egész nap csak fekszenek a napon, közben isznak és zabálnak, este pedig durván berúgnak. Borzasztóan kínos. Teljesen mindegy, hová utaznak, a lényeg, hogy olcsó legyen. És Magyarország már nem tartozik az olcsó helyek közé. Egy budapesti városnézés sem szexi: drága, semmit nem tudni az országról, azt gondolják, sok itt a cigány. Még mindig élnek a primitív beidegződéseik.

2 komment

Címkék: taz barbara oertel mit gondolnak magyarországról

A bejegyzés trackback címe:

https://berliner.blog.hu/api/trackback/id/tr861583503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mate244 2009.12.08. 19:27:33

mér az nem fasza ha valami szép olcsó be lehet baszni mint a disznó, nincs sok cigány és még tenger is van? hehe, német powa!
amugymeg tetszik nagyon az ötlet hogy külföldi híreket fordítasz vagyis megirod őket magyarul... fasza ötlet, tetszik!
süti beállítások módosítása