HTML

Berliner

Blog Berlinről, Németországról és néha majd a currywurstról is. Napi sajtószemle és egy csomó minden a híreken túlról. Nena-klipeket közreadni nem fogunk, Hape Kerkelingről lehet szó. Rajongj értünk Facebookon!

Lájkolj!

Így néz ki Berlin advent idején

2009.12.10. 20:00 bukovics

 
Fénykarácsonyfák a Kudammon, az Unter den Linden szokásos Champs-Elysée-like díszei, a kivilágított Hauptbahnhof, a Gendarmenmarkton lévő exkluzív karácsonyi vásár és a Brandenburgi kapu előtti tér: a Berliner Morgenpost fotóriportja megmutatja, hogyan néz ki Berlin advent idején. Forraltboros, marcipános, lebkuchenes-heidesandos hangulatért kattints a tovább gombra!

3 komment

Címkék: fotó berlin hellókarácsony morgenpost

A bejegyzés trackback címe:

https://berliner.blog.hu/api/trackback/id/tr521585796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szigetlakó · http://fabos-net.ws/ 2009.12.12. 14:18:35

Hát igen. Az euró a sok sok euró.

mate244 2009.12.13. 19:51:40

barcelonában is hasonló a helyzet:)
csak a tömeg a képen látottaknak nagyjából a őőő... nemistudom, sokkkkkal nagyobb a tömeg...hehe de azért kalapemelés berlinnek! de nagyon
süti beállítások módosítása